Scroll Top
Groei in je loopbaan samen met Z!N. Nadenken over je loopbaan doe je vanzelfsprekend voor jezelf en jouw toekomst. Maak gebruik van deze mogelijkheid en meld je aan.

Meld je aan bij Z!N

  Groei in je loopbaan.

  Doe mee aan Z!N loopbaancoaching. Je kan je op verschillende manieren aanmelden.

  Via het formulier op deze website, via Mijn Personeelszaken, door een mailtje te sturen naar zin@ns.nl of te bellen naar 088 671 10 38

  Of je nu een concrete vraag hebt over je werk of je loopbaan of gewoon een keer stil wil staan bij je werk en andere loopbaanmogelijkheden, je kan ervoor terecht bij Z!N.

  Als je je aanmeldt, neemt een mobiliteitsmakelaar van Z!N Loopbaancoaching telefonisch contact met je op. Die brengt je in contact met één van de loopbaancoaches van Matchcare. Dit zijn externe coaches, maar ze werken ook bij jou in de regio. Dus er is altijd een coach bij jou in de buurt.

  Jij geeft aan waar je het over wilt hebben en samen met je loopbaancoach bepaal je hoe jouw traject eruit ziet.

  Gun jezelf deze kans en neem de tijd om met iemand van gedachten te wisselen over jouw talent en toekomstperspectief.

  Z!N, samen kom je verder.

  Maak kennis met Z!N

  Je eerste contact met Z!N loopt via de mobiliteitsmakelaars Herman en Herman. Zij regelen dat je via het support team van Matchcare in contact komt met een passende coach nabij jouw woon- of standplaats. Zo zorgen we voor maatwerk bij jou in de buurt.
  20190131_161218 (2)
  Henk Adam
  Support team
  20190131_161138 (2)
  André van den Eventuin
  Support team