Scroll Top

Hoofdconducteur Dijango over het Z!N loopbaantraject:

‘Het traject van NS & Matchcare heeft dit allemaal aangewakkerd….’

Hoofdconducteur Dijango over Z!N

Wat kan ik? Waar sta ik? Wat wil ik? Wat is er nog meer mogelijk?

Dat zijn vragen waar ik een hele poos mee rond liep.

Ik ben Dijango, en ben met veel liefde en plezier hoofdconducteur bij de NS. Toch wilde ik graag antwoorden op bovenstaande vragen hebben.

Ik besloot naar mijn teammanager te stappen en via haar ben ik bij het Z!N programma van NS gekomen. Ik ben gestart met ‘Verken’ en heb Mark als mijn persoonlijke coach gekregen. Met Mark is het fijn samenwerken. Mark is een erg betrokken persoon en weet altijd precies wat ik bedoel.

Na kennis gemaakt te hebben, heeft Mark doorgevraagd op mijn coachvragen. Wat wil ik nou precies? Wat houdt het traject in? Dit waren voor mij belangrijke vragen en Mark pakte dit erg professioneel aan.

Hij zette me aan het werk met: persoonlijkheidstesten, talenten en mijn interesses. Deze testen en oefeningen hebben me veel geleerd over mezelf. Ik kwam erachter waar ik goed in ben en ook waar ik me in kan ontwikkelen. Dat heeft me geholpen te realiseren wat ik nou eigenlijk wil en kan.

Samen met Mark heb ik vijf gesprekken gevoerd en ben ik in gaan zien dat ik zelf de regie moet nemen. Ik moet zelf initiatief nemen en ben zelf verantwoordelijk voor mijn loopbaan.

Nu het traject is afgelopen merk ik dat ik makkelijker uit mijn comfortzone stap en dingen onderneem. Ik heb alles aangepakt wat op mijn pad kwam. Zo help ik bijvoorbeeld met het organiseren van de fit week. Dit is een week voor alle medewerkers van NS. Deze week staat in het teken van fysieke & mentale vitaliteit.

Ook ben ik door het traject van het Z!N traject begonnen met het volgen van andere trainingen. Zo heb ik een LinkedIn workshop gevolgd. Deze workshop kwam tijdens een netwerk borrel van NS enorm van pas.

Had ik dit anders ook allemaal gedaan? Ik denk van niet. Het traject van Z!N heeft dit allemaal aangewakkerd.

Aanmelden

Een persoonlijke oriëntatie op je loopbaan doe je vanzelfsprekend voor jezelf en jouw toekomst. Maak gebruik van deze mogelijkheid en meld je aan. Met Z!N naar jouw toekomst!

a

Meld je aan bij Z!N

  Meedoen met Z!N is eenvoudig

  Meld je aan door het formulier op de site in te vullen, meld je aan via Mijn Personeelszaken of bel met 088 671 10 38

  Je kunt meedoen als je een concrete vraag hebt over je werk of je loopbaan maar ook gewoon om eens stil te staan bij je werk en je mogelijkheden.

  Als je je aanmeldt, neemt een mobiliteitsmakelaar van Z!N contact met je op. Na een telefonisch gesprek met deze mobiliteitsmakelaar word je in contact gebracht met één van de externe coaches van Matchcare. Zij werken bij jou in de regio dus er is altijd een coach bij jou in de buurt.

  Jij geeft aan waar je het over wilt hebben en samen met je coach bepaal je wat daar het beste bij aansluit. Creëer een moment voor jezelf en ervaar wat je kunt met je talenten.

  Deze begeleiding is 100% voor jou als medewerker, laat deze kans niet onbenut.

  Meld je aan bij Z!N en maak je ruimte voor nieuwe ideeën en ervaringen.