Z!N in je werk

Z!N is voor NS medewerkers die werk willen maken van hun loopbaan. Meedoen met Z!N begint met een concrete vraag of met het idee om gewoon eens van gedachten te wisselen. Jij geeft aan waar je het over wil hebben en samen met je coach bepaal je welk traject daar het beste bij aansluit. Z!N wordt uitgevoerd door de coaches van Matchcare. Zij zorgen ervoor dat je de toekomst vol zelfvertrouwen instapt. Pak die kans! Meld je aan bij Z!N

Wat voor type medewerker ben jij?

Ontdek wat voor type medewerker jij bent. Doe de test en ontvang persoonlijk advies.

De drie stappen van Z!N

Verken
Wil je weten wie je echt bent, wat je wil en wat je kan? Na je aanmelding bij Z!N via een van onze mobiliteitsmakelaars maak je kennis met jouw loopbaancoach. Dan volgen nog maximaal 5 gesprekken binnen een periode van een maand of drie. De gesprekken zijn altijd ergens bij jou in de buurt (standplaats of woonplaats). Naast deze verkennende gesprekken doe je een aantal testen en vul je enkele persoonlijkheidsvragenlijsten in. Zo krijg je je talenten in beeld.
Verder
Wil je ander werk, binnen of buiten NS? Wil je tips bij het netwerken en solliciteren? Dan is de fase ‘Verder’ een logische vervolgstap. In deze fase, die twee maanden duurt, heb je twee gesprekken en kan je diverse netwerk- en sollicitatietrainingen volgen zodat je een loopbaanstap kan zetten.
Vooruit
Wil je een volgende stap in je loopbaan zetten en ben je actief op zoek naar een andere baan buiten NS? Ook dan kan Z!N je helpen en sta je er niet alleen voor. Verruim je netwerk, krijg introducties bij werkgevers en vergroot zo je kansen op de arbeidsmarkt.

Meld je aan bij Z!N