Scroll Top

Z!N in je werk

Z!N is voor NS medewerkers die werk willen maken van hun loopbaan. Meedoen met Z!N begint met een concrete vraag of met het idee om gewoon eens van gedachten te wisselen. Jij geeft aan waar je het over wil hebben en samen met je coach bepaal je welk traject daar het beste bij aansluit. Z!N wordt uitgevoerd door de coaches van Matchcare. Zij zorgen ervoor dat je de toekomst vol zelfvertrouwen instapt. Pak die kans! Meld je aan bij Z!N

Wat voor type medewerker ben jij?

Ontdek wat voor type medewerker jij bent. Doe de test en ontvang persoonlijk advies over hoe jij tot bloei komt.

De drie stappen van Z!N

Verken
Wil je weten wie je echt bent, wat je kan en wat je wil?
Je aanmelding bij Z!N bespreek je met een van onze mobiliteitsmakelaars. Daarna maak je kennis met jouw loopbaancoach. Met je loopbaancoach heb je daarna nog 5 gesprekken binnen een periode van een maand of drie. De gesprekken zijn altijd ergens bij jou in de buurt (standplaats of woonplaats). De gesprekken kunnen ook gedeeltelijk online plaatsvinden.
Naast deze verkennende gesprekken doe je een aantal testen en vul je enkele persoonlijkheidsvragenlijsten in. Zo krijg je je talenten in beeld.
Verder
Wil je ander werk, binnen of buiten NS? Wil je tips bij het netwerken en solliciteren? Dan is de fase ‘Verder’ een logische vervolgstap. In deze fase, die twee maanden duurt, heb je twee gesprekken en kan je diverse netwerk- en sollicitatietrainingen volgen zodat je een loopbaanstap kan zetten.
Vooruit
Is jouw volgende stap een andere baan, binnen of buiten NS? Dan zorg je ervoor dat je de plek vindt waar jouw talent het best tot zijn recht komt. Je coach van Z!N helpt je bij het vinden van een perfecte match en begeleidt je tijdens het solliciteren. Samen zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen de juiste stappen zet. We gaan uit van jouw talenten en motivatie en zorgen ervoor dat je de weg weet op de interne en/of externe arbeidsmarkt.

Meld je aan bij Z!N