Z!N in je werk

Z!N is het programma voor NS medewerkers die werk maken van hun loopbaan. Z!N wordt uitgevoerd door de coaches van Matchcare en is helemaal voor jou. Meedoen met Z!N begint met een concrete vraag of  gewoon eens reflecteren.
Jij geeft aan waar je het over wilt hebben en samen met je coach bepaal je wat daar het beste bij aansluit. Deze begeleiding is 100% voor jou als medewerker, laat deze kans niet onbenut. Meld je aan bij Z!N

Wat voor type medewerker ben jij?

Vergelijk jezelf met je collega’s en ontdek wat voor type medewerker jij bent.
Doe de test en ontvang persoonlijk advies.

De drie stappen van Z!N

Verken
Na je aanmelding via een van onze mobiliteitsmakelaars, maak je kennis met Matchcare. Je hebt in de buurt van je stand- of woonplaats eerst een kennismakingsgesprek met je (vaste) loopbaancoach. Daarna volgen maximaal 5 coachingsgesprekken in een tijdsbestek van ongeveer 3 maanden. Door deze gesprekken, ondersteund door een aantal persoonlijkheidsvragenlijsten en andere testen, krijg je een beter beeld bij de antwoorden op de vragen ‘Wie ben ik?’, ’Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’. Je hebt je talenten in beeld.
Verder
Heb je bedacht dat je ander werk binnen of buiten NS wilt? Wil je tips bij het netwerken en solliciteren? Dan is de fase ‘Verder’ een logische vervolgstap. In deze fase die twee maanden duurt, vinden er twee gesprekken plaats. Verder krijg je diverse sollicitatie- en netwerktrainingen aangeboden om een volgende loopbaanstap te kunnen zetten.
Vooruit
Een volgende stap zetten en actief op zoek naar een volgende baan. Ook bij deze stap kan Z!N je helpen en sta je er niet alleen voor. Verruim je netwerk, krijg introducties bij werkgevers en vergroot zo je kansen op de arbeidsmarkt.

Meld je aan bij Z!N