Ontwikkel assessment

We hebben een assessment samengesteld waarmee je jouw leerstijl, voorkeuren en vaardigheden in kaart brengt.

Na het maken van de test ontvang je via de mail een persoonlijk rapport. Dit rapport geeft je inzicht in je motivatie, je voorkeuren en waarden en je persoonlijkheidskenmerken in relatie tot je werk. In het rapport staan ook een aantal ontwikkeltips, waar je thuis al gelijk mee aan de slag kan. Het rapport is enkel en alleen voor jou, het wordt niet met NS gedeeld. 

Wil je de uitkomsten van dit assessment bespreken met een loopbaanprofessional, dan kan dat. Stuur dan een bericht aan zin@ns.nl, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Last van de browser? Doe dan het assessment met de QR code direct vanaf je telefoon.

Verken
Wil je weten wie je echt bent, wat je wil en wat je kan? Na je aanmelding bij Z!N via een van onze mobiliteitsmakelaars maak je kennis met jouw loopbaancoach. Dan volgen nog maximaal 5 gesprekken binnen een periode van een maand of drie. De gesprekken zijn altijd ergens bij jou in de buurt (standplaats of woonplaats). Naast deze verkennende gesprekken doe je een aantal testen en vul je enkele persoonlijkheidsvragenlijsten in. Zo krijg je je talenten in beeld.
Verder
Wil je ander werk, binnen of buiten NS? Wil je tips bij het netwerken en solliciteren? Dan is de fase ‘Verder’ een logische vervolgstap. In deze fase, die twee maanden duurt, heb je twee gesprekken en kan je diverse netwerk- en sollicitatietrainingen volgen zodat je een loopbaanstap kan zetten.
Vooruit
Wil je een volgende stap in je loopbaan zetten en ben je actief op zoek naar een andere baan buiten NS? Ook dan kan Z!N je helpen en sta je er niet alleen voor. Verruim je netwerk, krijg introducties bij werkgevers en vergroot zo je kansen op de arbeidsmarkt.