Scroll Top

Ontwikkelkompas

We hebben een test samengesteld waarmee je jouw voorkeuren, vaardigheden en leerstijl in kaart brengt.

Na het maken van de test ontvang je via de mail een persoonlijk rapport. Dit rapport geeft je inzicht in je motivatie, je voorkeuren en waarden en je persoonlijkheidskenmerken in relatie tot je werk. In het rapport staan ook een aantal ontwikkeltips, waar je thuis al gelijk mee aan de slag kan. Het rapport is enkel en alleen voor jou, het wordt niet met NS gedeeld.

Wil je de uitkomsten van deze test bespreken met een loopbaanprofessional, dan kan dat. Stuur dan een bericht aan zin@ns.nl, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Last van de browser? Doe dan de test met de QR-code direct vanaf je telefoon.

Verken
Wil je weten wie je echt bent, wat je kan en wat je wil?
Je aanmelding bij Z!N bespreek je met een van onze mobiliteitsmakelaars. Daarna maak je kennis met jouw loopbaancoach. Met je loopbaancoach heb je daarna nog 5 gesprekken binnen een periode van een maand of drie. De gesprekken zijn altijd ergens bij jou in de buurt (standplaats of woonplaats). De gesprekken kunnen ook gedeeltelijk online plaatsvinden.
Naast deze verkennende gesprekken doe je een aantal testen en vul je enkele persoonlijkheidsvragenlijsten in. Zo krijg je je talenten in beeld.
Verder
Wil je ander werk, binnen of buiten NS? Wil je tips bij het netwerken en solliciteren? Dan is de fase ‘Verder’ een logische vervolgstap. In deze fase, die twee maanden duurt, heb je twee gesprekken en kan je diverse netwerk- en sollicitatietrainingen volgen zodat je een loopbaanstap kan zetten.
Vooruit
Is jouw volgende stap een andere baan, binnen of buiten NS? Dan zorg je ervoor dat je de plek vindt waar jouw talent het best tot zijn recht komt. Je coach van Z!N helpt je bij het vinden van een perfecte match en begeleidt je tijdens het solliciteren. Samen zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen de juiste stappen zet. We gaan uit van jouw talenten en motivatie en zorgen ervoor dat je de weg weet op de interne en/of externe arbeidsmarkt.