Scroll Top

Z!N voor Avonturiers

Avonturiers zijn voor NS waardevolle medewerkers die een goede balans hebben tussen waarde en wendbaarheid. Je onderneemt graag en gaat nieuwe avonturen niet uit de weg. Dat geeft je Z!N.
Regelmatig heb je behoefte aan nieuwe uitdagingen. Ga in gesprek met een loopbaancoach om de mogelijkheden te onderzoeken die bij jou passen!

Jouw voordelen

Tijd voor jezelf

Samen met een coach zorg je ervoor dat er ruimte ontstaat voor nieuwe ervaringen, nieuwe ideeën en kijk je vooruit. Jij bepaalt zelf welke avonturen je aangaat en hoe jou werkend leven eruit ziet.

Werkplezier

Werkplezier is voor avonturiers belangrijk, net als doelen halen en verantwoordelijkheid nemen. Stel jezelf eens de volgende vragen: Wat heb jij al bereikt? Wat vind je leuk? Waar krijg je energie van? Dit is belangrijk om plezier in je werk te houden. Als je terug kijkt op je werkweek waar ben je dan tevreden over en wat wil je veranderen.

Vooruit kijken

Hoe ziet jou loopbaan eruit. Blijft je huidige werk bij je passen of zijn er veranderingen in je leven die wat anders van je werk vragen. Zorg ervoor dat je zelf aan het roer staat en bepaal zelf wat jij komend jaar wilt bereiken. Ook als je verder vooruit kijkt moet je er zelf het beste van maken. Bespreek je werk, ontwikkeling en toekomstige avonturen samen met een loopbaancoach en doe mee met Z!N.

“Door de gesprekken met de loopbaancoach kreeg ik goed zicht op mijn drijfveren en heb ik een plan gemaakt voor komende 2 jaar.”

Wat levert Z!N op?

  • Je kent je talenten, kwaliteiten en motivatie.
  • Je weet welke stappen bij jou passen.
  • Je geeft zelf richting aan je ontwikkeling.

Voor wie?

Voor avontuurlijke medewerkers die zelf de regie nemen in hun werk.

Meld je aan bij Z!N