Scroll Top

Z!N voor Onderzoekers

Onderzoekers willen zich graag ontwikkelen en goed zijn in hun vak. Onderzoekers zijn collegiaal en houden rekening met anderen. Uit je werk haal je voldoening en je ziet binnen je vak steeds nieuwe mogelijkheden. Reflecteer eens met een loopbaancoach op deze mogelijkheden en maak gebruik van Z!N. Zo ontdek je waar je drijfveren en motivatie vandaan komen en hoe je die nog bewuster in kunt zetten om het beste uit jezelf te halen.

Pak je kans en onderzoek je mogelijkheden met Z!N.

Jouw voordelen

Tijd voor jezelf

Samen met een coach zorg je ervoor dat er ruimte ontstaat voor nieuwe ervaringen, nieuwe ideeën en kijk je vooruit. Jij onderzoekt zelf hoe jij plezierig werkt en hoe jouw ontwikkeling en werkend leven eruit ziet.

Werkplezier

Onderzoekers vinden werkplezier belangrijk, net als verantwoordelijkheid nemen en goed zijn in je vak. Stel jezelf eens de volgende vragen: Wat heb jij al bereikt? Wat vind je leuk? Waar krijg je energie van? Dit is belangrijk om plezier in je werk te houden. Als je terug kijkt op je werkweek waar ben je dan tevreden over en wat wil je veranderen.

Vooruit kijken

Hoe ziet jou loopbaan eruit. Blijft je huidige werk bij je passen of zijn er veranderingen in je leven die wat anders van je werk vragen. Zorg ervoor dat je zelf aan het roer staat en bepaal zelf wat jij komend jaar wilt bereiken. Ook als je verder vooruit kijkt moet je er zelf het beste van maken. Onderzoek en bespreek je werk, ontwikkeling en toekomst samen met een loopbaancoach en doe mee met Z!N.

“Door de gesprekken met de loopbaancoach kreeg ik goed zicht op mijn drijfveren en heb ik een plan gemaakt voor komende 2 jaar.”

Wat levert Z!N op?

  • Je kent je talenten, kwaliteiten en motivatie.
  • Je weet welke stappen bij jou passen.
  • Je geeft zelf richting aan je ontwikkeling.

Voor wie?

Voor avontuurlijke medewerkers die zelf de regie nemen in hun werk.

Meld je aan bij Z!N