Scroll Top

Z!N voor Vernieuwers

Vernieuwers zijn goed in hun vak, betrokken bij hun werk maar ook wat ongedurig. Binnen NS zijn er veel mogelijkheden voor vernieuwers. Realiseer je je dat jouw talent op meerdere functies past en zelfs bij meerdere werkgevers? Is er misschien een job die beter past of waar je naar toe wilt ontwikkelen?

Je kan zelf je route uitstippelen en daarbij gebruik maken van alle mogelijkheden die Z!N je biedt. Als je bij je reis gebruik wil maken van begeleiding dan is loopbaancoaching een goede stap.

Pak je kans en vernieuw jezelf met Z!N

Jouw voordelen

Tijd voor jezelf

Samen met een coach zorg je ervoor dat er ruimte ontstaat voor nieuwe ervaringen, nieuwe ideeën en kijk je vooruit. Jij bepaalt zelf hoe je je continu vernieuwt en hoe jou werkend leven eruit ziet.

Werkplezier

Werkplezier is voor vernieuwers belangrijk, net als jezelf ontwikkelen en verandering. Stel jezelf eens de volgende vragen: Wat heb jij al bereikt? Wat vind je leuk? Waar krijg je energie van? Dit is belangrijk om plezier in je werk te houden. Als je terug kijkt op je werkweek waar ben je dan tevreden over en wat wil je veranderen.

Vooruit kijken

Hoe ziet jou loopbaan eruit. Blijft je huidige werk bij je passen of zijn er veranderingen in je leven die wat anders van je werk vragen. Zorg ervoor dat je zelf aan het roer staat en bepaal zelf wat jij komend jaar wilt bereiken. Ook als je verder vooruit kijkt moet je er zelf het beste van maken. Bespreek je werk, ontwikkeling en toekomstige avonturen samen met een loopbaancoach en doe mee met Z!N.

“Door de gesprekken met de loopbaancoach kreeg ik goed zicht op mijn drijfveren en heb ik een plan gemaakt voor komende 2 jaar.”

Wat levert Z!N op?

  • Je kent je talenten, kwaliteiten en motivatie.
  • Je weet welke stappen bij jou passen.
  • Je geeft zelf richting aan je ontwikkeling.

Voor wie?

Voor avontuurlijke medewerkers die zelf de regie nemen in hun werk.

Meld je aan bij Z!N