Scroll Top

Z!N in ICT

Werk in ICT verandert snel. Sta daarom eens stil bij je ontwikkeling en volgende stap in je loopbaan.
Of je nu lekker in je vel zit of als je toe bent aan iets anders je kunt dit bespreken met een coach van Z!N. Z!N wordt uitgevoerd door de coaches van Matchcare en is helemaal voor jou. Meedoen met Z!N is een eerste stap naar het werk van de toekomst.
Jij geeft aan waar je het over wilt hebben en samen met je coach bepaal je wat daar het beste bij aansluit. Deze begeleiding is 100% voor jou als medewerker, laat deze kans niet onbenut. Meld je aan bij Z!N

Hoe ontwikkel jij je verder in de ICT?

Ontdek waar je talenten liggen en welke kansen er voor je zijn.
Doe de test, vraag feedback van collega’s of ontvang persoonlijk advies bij Z!N.

De drie stappen van Z!N

Z!N Verken
Wil je weten wie je echt bent, wat je kan en wat je wil?
Je aanmelding bij Z!N bespreek je met een van onze mobiliteitsmakelaars. Daarna maak je kennis met jouw loopbaancoach. Met je loopbaancoach voer je vijf gesprekken binnen een periode van een maand of drie. De gesprekken zijn altijd ergens bij jou in de buurt (standplaats of woonplaats). De gesprekken kunnen op jouw verzoek ook gedeeltelijk online plaatsvinden.
Naast deze verkennende gesprekken doe je een aantal testen. Zo krijg je in beeld wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Tot slot stel je met je loopbaancoach een persoonlijk actieplan op, om focus te houden op je eigen doelen.
Z!N Verder
Ben je toe aan nieuwe baan? En kun je wat tips gebruiken bij het netwerken en solliciteren? Dan is de stap ‘Verder’ een logische vervolgstap. In deze fase, die zo'n twee maanden duurt, heb je vier individuele gesprekken met je Z!N loopbaancoach en volg je een netwerk- en sollicitatietraining, zodat je helemaal klaar bent om te solliciteren.
ee
Z!N Verkort
Met Z!N Verkort kun je in drie gesprekken een korte loopbaanvraag bespreken of weer even stilstaan bij je loopbaanplan.
Is je loopbaanplan nog steeds hoe je je loopbaan ziet? Zit je nog op schema? Zijn er nieuwe ontwikkelingen die je met je coach wilt bespreken? Het is mogelijk om antwoord te krijgen op nieuwe vragen, je actieplan weer af te stoffen en met frisse energie aan de slag te gaan met je loopbaan.

Meld je aan bij Z!N