Scroll Top

Z!N in ICT

Werk in ICT verandert snel. Sta daarom eens stil bij je ontwikkeling en volgende stap in je loopbaan.
Of je nu lekker in je vel zit of als je toe bent aan iets anders je kunt dit bespreken met een coach van Z!N. Z!N wordt uitgevoerd door de coaches van Matchcare en is helemaal voor jou. Meedoen met Z!N is een eerste stap naar het werk van de toekomst.
Jij geeft aan waar je het over wilt hebben en samen met je coach bepaal je wat daar het beste bij aansluit. Deze begeleiding is 100% voor jou als medewerker, laat deze kans niet onbenut. Meld je aan bij Z!N

Hoe ontwikkel jij je verder in de ICT?

Ontdek waar je talenten liggen en welke kansen er voor je zijn.
Doe de test, vraag feedback van collega’s of ontvang persoonlijk advies bij Z!N.

De drie stappen van Z!N

Verken
Wil je weten wie je echt bent, wat je kan en wat je wil?
Je aanmelding bij Z!N bespreek je met een van onze mobiliteitsmakelaars. Daarna maak je kennis met jouw loopbaancoach. Met je loopbaancoach heb je daarna nog 5 gesprekken binnen een periode van een maand of drie. De gesprekken zijn altijd ergens bij jou in de buurt (standplaats of woonplaats). De gesprekken kunnen ook gedeeltelijk online plaatsvinden.
Naast deze verkennende gesprekken doe je een aantal testen en vul je enkele persoonlijkheidsvragenlijsten in. Zo krijg je je talenten in beeld.
Verder
Wil je ander werk, binnen of buiten NS? Wil je tips bij het netwerken en solliciteren? Dan is de fase ‘Verder’ een logische vervolgstap. In deze fase, die twee maanden duurt, heb je twee gesprekken en kan je diverse netwerk- en sollicitatietrainingen volgen zodat je een loopbaanstap kan zetten.
Vooruit
Is jouw volgende stap een andere baan, binnen of buiten NS? Dan zorg je ervoor dat je de plek vindt waar jouw talent het best tot zijn recht komt. Je coach van Z!N helpt je bij het vinden van een perfecte match en begeleidt je tijdens het solliciteren. Samen zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen de juiste stappen zet. We gaan uit van jouw talenten en motivatie en zorgen ervoor dat je de weg weet op de interne en/of externe arbeidsmarkt.

Meld je aan bij Z!N